Dalmaland

Dalmaland je tematsko-zabavni i vodeni park, podijeljen u četiri tematske cjeline – Gusarski grad, Divlji Zapad, Svemir i Vodeni svijet. U Dalmaland-u nudimo za svakoga ponešto, od adrenalinske i obiteljske zabave do spuštanja niz veliki broj tobogana i jednostavnog uživanja samo u kupanju, a rezultat toga jednodnevnog izleta su mnoštvo dobre zabave i nezaboravnih uspomena.

Park ima preko 40 atrakcija, tri roller coastera Big blue, Alien i Mine train coaster, panoramski kotač Adria Eye, tzv. čekić Tornado, spill water Atlantis, autiće na sudaranje, vrtuljke, brodove i još mnogo toga u suhom dijelu parka, dok u vodenom gosti uživaju u hidromasažnom bazenu, bazenu na valove, obiteljskim i adrenalinskim toboganima kao što je Electric Loop rocket ili Bura blast. Uz razne dnevne tematske evente poput Alien good vibes attack, Dino Party, Gusarske igre, Wild Wild West i ostalih u Parku nikada nije dosadno.

Maskota Dalmaland-a je Funny, preslatka sredozemna medvjedica sa dalmatiner crnim pjegama za leđima. U Parku možete sresti i Miniona, transformere Optimus Prime i Bumblebee, dinosaure, gusare, kauboje i mnoge druge.

Doživite nezaboravne trenutke, izgradite uspomene s obitelji i prijateljima te podijelite osjećaje i emocije koje će vas pratiti cijele godine.

www.dalmaland.com