Plaže

Plaža Pilatuša

Ako želite osjetiti pijesak, šljunak i kamen na jednom mjestu i skriti se u hladu guste borove šume ova plaža je idealni izbor. Na plaži možete unajmiti ležaljke, suncobrane i pedaline. U neposrednoj blizini su i ugostiteljski objekti koji nude osvježenje. Plaža nudi parking vlasnicima vozila.

Plaža Bužakovina

Ovo plaža se nalazi u sklopu Turističkog naselja Pine beach . Idealna je za obitelji s malenom djecom jer sipki pijesak i pličina uvjet su bezbrižnosti roditelja i dječjeg veselja.

Plaža Punta

Plaža Punta nalazi se u blizini centra mjesta. Kupačima nudi šljunkoviti i betonski dio za sunčanje te pješčano dno. Na plaži možete unajmiti ležaljke, suncobrane, pedaline te ostale sportske sadržaje. U neposrednoj blizini su i ugostiteljski objekti koji nude osvježenje. Veći dio plaže je na suncu izuzev manjeg dijela u hladu.

Plaža Janice 1

Plaža u samom centru mjesta. Ima popločani i šljunčani obalni dio a pod morem sipki pijesak idealan za djecu. Na plaži možete unajmiti ležaljke, pedaline te ostale sportske sadržaje.U neposrednoj blizini su ugostiteljski objekti koji nude osvježenje. Veći dio plaže je na suncu izuzev manjeg dijela u hladu.

Plaža Janice 2

Najduža plaža na prostoru Pakoštana koja osim uređenog šljunkovitog dijela nudi i veliki broj manjih uvalica zaštićenih od gužve i pogleda. Veći dio plaže je na suncu dok je manji dio u hladu.Za sve željne aktivnosti na plaži ovdje je i teren odbojke na pijesku.

Plaža Porat (Drage)

Lijepa prirodna uvala s mnogo hlada, idealna za obitelji s djecom koja uz kupanje mogu potražiti i zabavu na obližnjem dječjem igralištu. Na plaži možete unajmiti ležaljke, suncobrane i pedaline. U neposrednoj blizini su i ugostiteljski objekti.

Plaža Dolaška draga

Dolaška draga je mjesto s lijepom šljunčanom plažom s kamenim platoima te s kristalno čistim morem i borovom šumom u čiji hlad se u dva koraka može skloniti s jakih ljetnih vrućina, a orijentirana je na jug pa je cijeli dan puna sunca. Uz plažu se nalazi mala lučica u kojoj mještani vežu svoje brodove što dodatno pridonosi šarmu ove plaže. Iz Dolaške drage se pruža odličan pogled na okolne otoke i otočiće.