Sport i rekreacja

KAJAK

BICIKLIZAM

Prirodno bogatstvo destinacije preporuka je istražiti biciklom

BICIKLISTIČKE TURE U PRATNJI VODIČA

RENT – A BIKE

JEDRENJE NA MORU

Zaljubljeni u jedra i more imaju priliku uživati u pakoškom arhipelagu na različitim plovilima. Osim plovila u ponudi je i stručno vodstvo, škola jedrenja...

SPORTOVI NA MORU / zabava na moru

Ako ste ljubitelj aktivnog odmora i zabave na moru na pravom ste mjestu. U prilici ste uživati u vožnji kajakom,sup – om ,pedalinama, skuteru….i uživati u istraživanju otoka, otočića i skrivenih uvala u neposrednoj blizini obale.

JET SKI RENTAL, WATER TOWABLES

KAJAK

PEDALINE

P&P SPORT COMPANY

JAHANJE

Zaljubljenici u konje imaju priliku jahati stazama vranskih polja kao i doživjeti nezaboravan osjećaj jahanja kroz vodu i obalom Vranskog jezera.

KONJIČKI KLUB VENCEL

+385 99 518 8347

ODBOJKA NA PIJESKU

Teren za odbojku na pijesku nalazi se na plaži Janice nudi rekreativno igranje te za djecu mogućnost škole odbojke na pijesku.

ŠKOLA ODBOJKE - Silvestar Kazija

+385 99 785 6434

NOGOMET / Najam terena

U Pakoštanima imati priliku korištenja travnatog nogometnog terena za pojedince i manje skupine (besplatno) i veće skupine ( cijena po dogovoru s klubom).

SPORTSKA DVORANA

Sportska dvorana nudi mogućnost rekreacije i okupljanja u zatvorenom prostoru.

SPORTSKI RIBOLOV MORE

Okušajte sreću u ribolovu ( pojedinačno ili skupno) uz organizirano vodstvo i destinaciju po izboru.

Taboo Pro Fishing Team

+389 99 200 1616

SPORTSKI RIBOLOV JEZERO

Zaljubljenici u ribičiju mogu uživati u pecanju na najvećem jezeru u Hrvatskoj poznatom po kapitalnim primjercima soma, štuke…
Dozvolu za pecanje dobit će od rendžera na licu mjesta.

NAJAM BRODA / RENT A BOAT

Posebnost i ljepotu pakoškog arhipeloga najbolje će te doživjeti ako se odlučite provozati brodom.U ponudi je najam manjih i većih brodova s mogućnošću samostalne vožnje ili uz pratnju skipera.

RONJENJE

Želite li istražiti podmorje uz obalu i otoke imate mogućnost korištenja usluga i programa ronilačkih centara.

HIKING

Na prostoru destinacije Pakoštane postoji označena planinarska staza u mjestu Vrana : Pećina-Bak Krklješi na kojoj možete uživati u pogledu s vidikovca Bak , izvoru pitke vode, arheološkim ostacima…Preporučamo obilazak u pred i pod sezoni.
Ako želite doživjeti veličanstveni pogled na Vransko jezero, obalu i otoke svakako obiđite vidikovac Kamenjak te i vidikovac Čelinka.
Planinariti možete samostalno ili vodstvo :

FITNESS

TRACKING

Destinacija Pakoštane jedinstvena je po nizu dostupnih prirodnih posebnosti poput neposredne blizine obale mora i jezera te otoka. Osim samostalnih tura, pratnju i program možete dogovoriti.

QUAD

QUAD

+385 99 200 1616