Auto Kamp Kozarica

Od sezone 2013. kamp je svrstan među najbolje hrvatske kampove te je kategoriziran sa 4 zvjezdice. Kamp Kozarica je mjesto mirnog odmora u sjeni starih borova.
U kampu se nalaze: super market, cafe bar, restoran, internet cafe, botanički vrt sa autohtonim dalmatinskim biljem, dječje igralište, bazen za djecu, camping wellness, sportski sadržaji (košarka, boćanje, odbojka na pijesku)...
Sanitarni čvorovi su uređeni po najvišim kriterijima njemačkog ADAC-a, dio za žene, muškarce, djecu i prostorom za bebe, sa dvije privatne obiteljske kupaonice na zahtjev, delux sanitarom za invalidne osobe i alarmom u slučaju potrebne pomoći.
U sklopu sanitarnog čvora nalazi se prostor za peglanje i sušenje veša, pranje suđa i kamperske opreme a za vaše pse tu je i tuš sa toplom vodom.
Za vas smo dizajnirali Camping Kozarica wellness sa infrared saunom, finish saunom, jacuzijem i hladnim tušem kako bi mogli u proljetnim i jesenskim mjesecima imati ugođaj boravka u neposrednoj blizini plaže, zajedno sa tišinom šume i zvukom morskih valova. Tijekom ljeta u wellnessu možete uživati i u vrhunskoj masaži.
Posjetite nas i upoznajte Kozy-ja – maskotu kampa Kozarica.
Kapacitet kampa je 1200 osoba
• ukupno 400 kamp jedinica:
   - 343 numeriranih kamp jedinica sa električnim priključkom za koje vršimo i rezervacije, od toga 110 kamp jedinica s priključkom na vodu i odvod.
   - 57 kamp jedinica s električnim priključkom uz slobodan odabir mjesta
   - 12 apartmana i 44 mobilne kućice za iznajmljivanje