Dalmaland

Dalmaland je tematsko-zabavni i vodeni park, podijeljen u ─Źetiri tematske cjeline ÔÇô Gusarski grad, Divlji Zapad, Svemir i Vodeni svijet. U Dalmaland-u nudimo za svakoga pone┼íto, od adrenalinske i obiteljske zabave do spu┼ítanja niz veliki broj tobogana i jednostavnog u┼żivanja samo u kupanju, a rezultat toga jednodnevnog izleta su mno┼ítvo dobre zabave i nezaboravnih uspomena.

Park ima preko 40 atrakcija, tri roller coastera Big blue, Alien i Mine train coaster, panoramski kota─Ź Adria Eye, tzv. ─Źeki─ç Tornado, spill water Atlantis, auti─çe na sudaranje, vrtuljke, brodove i jo┼í mnogo toga u suhom dijelu parka, dok u vodenom gosti u┼żivaju u hidromasa┼żnom bazenu, bazenu na valove, obiteljskim i adrenalinskim toboganima kao ┼íto je Electric Loop rocket ili Bura blast. Uz razne dnevne tematske evente poput Alien good vibes attack, Dino Party, Gusarske igre, Wild Wild West i ostalih u Parku nikada nije dosadno.

Maskota Dalmaland-a je Funny, preslatka sredozemna medvjedica sa dalmatiner crnim pjegama za le─Ĺima. U Parku mo┼żete sresti i Miniona, transformere Optimus Prime i Bumblebee, dinosaure, gusare, kauboje i mnoge druge.

Do┼żivite nezaboravne trenutke, izgradite uspomene s obitelji i prijateljima te podijelite osje─çaje i emocije koje ─çe vas pratiti cijele godine.

www.dalmaland.com